



## Joint final conference of Interreg COM<sup>3</sup> and CORA projects

DATE: 21 June 2023, Wednesday, 10:30 - 15:00

FORM: Fully online event, webex

**AIM AND RATIONALE:** We look at the legacy and lessons learned from COM<sup>3</sup> and CORA having in mind our future journey. We want to highlight the relevant aspects that help us to strengthen present partnerships and are of use in future or other current projects.

## **D**RAFT AGENDA

Time CET	Duration	Activity
10:30	5 min	Technical guidance & a warm up exercise
10:35	10 min	Welcome. Who are we and why we are here?
10:45	15 min	CORA and COM <sup>3</sup> concepts in 5 minutes: problem, solution, implementation.
11:00	60 min	Deep dive in COM <sup>3</sup>
		<ul> <li>How COM<sup>3</sup> changed the world</li> </ul>
		Deep dive in selected pilot regions
12:00	30 min	Lunch break.
12:30	60 min	Deep dive in CORA:
		CORA model application in practice
		Digital maturity check
		Testimonials from partners
13:30	20 min	Deep dive in joint COM <sup>3</sup> and CORA activities
		Joint platform ruraldigital.eu
		Rationale and portfolio of training modules
		Live demonstration of training modules

. . . . . . . .



.....



13:50	10 min	Break.
14:00	15 min	Inspirational debate. Ambition for the digital transformation in Europe. Tradition vice disruption in digitalisation.
14:15	40 min	Panel discussion: What did we learn and where we go next?
14:55	5 min	End of meeting

.....